Tortellini med parmaskinka, valnötter och timjan
INGREDIENSER
- 1 förpackning Tortellini med Lufttorkad Skinka Och Ost Giovanni Rana
- 110 g grovskuren skinka
- 100 g hackade valnötter
- 55 g smör
- 2 blad timjan
- Parmigiano Reggiano parmesanost, valfritt
- salt och peppar efter behov
BEREDNING
Smält smör i en stor traktörpanna. Tillsätt skinkan och knaperstek i 2 minuter. Tillsätt halva mängden valnötter och ett timjanblad, krydda med malen svartpeppar och blanda i 1 minut.
Under tiden koka Tortellini enligt anvisningarna på förpackningen och häll av vattnet genom durkslag, behåll lite kokvatten. Vänd ner Tortellini i pannan och blanda i 1 minut, tillsätt några msk kokvatten för att späda ut såsen, om så behövs.
Garnera med den återstående mängden valnötter och timjan. Servera. Parmigiano Reggiano parmesanost kan tillsättas efter önskemål.
Under tiden koka Tortellini enligt anvisningarna på förpackningen och häll av vattnet genom durkslag, behåll lite kokvatten. Vänd ner Tortellini i pannan och blanda i 1 minut, tillsätt några msk kokvatten för att späda ut såsen, om så behövs.
Garnera med den återstående mängden valnötter och timjan. Servera. Parmigiano Reggiano parmesanost kan tillsättas efter önskemål.
INGREDIENSER
portioner
-
+
- 1 förpackning Tortellini med Lufttorkad Skinka Och Ost Giovanni Rana
- 110 g grovskuren skinka
- 100 g hackade valnötter
- 55 g smör
- 2 blad timjan
- - Parmigiano Reggiano parmesanost, valfritt
- - salt och peppar efter behov
BEREDNING
Smält smör i en stor traktörpanna. Tillsätt skinkan och knaperstek i 2 minuter. Tillsätt halva mängden valnötter och ett timjanblad, krydda med malen svartpeppar och blanda i 1 minut.
Under tiden koka Tortellini enligt anvisningarna på förpackningen och häll av vattnet genom durkslag, behåll lite kokvatten. Vänd ner Tortellini i pannan och blanda i 1 minut, tillsätt några msk kokvatten för att späda ut såsen, om så behövs.
Garnera med den återstående mängden valnötter och timjan. Servera. Parmigiano Reggiano parmesanost kan tillsättas efter önskemål.
Under tiden koka Tortellini enligt anvisningarna på förpackningen och häll av vattnet genom durkslag, behåll lite kokvatten. Vänd ner Tortellini i pannan och blanda i 1 minut, tillsätt några msk kokvatten för att späda ut såsen, om så behövs.
Garnera med den återstående mängden valnötter och timjan. Servera. Parmigiano Reggiano parmesanost kan tillsättas efter önskemål.