Tortellini med Lufttorkad Skinka Och Ost med sparris och knaperstekt speck-skinka

  • 10
  • Lätt

Tortellini med Lufttorkad Skinka Och Ost med sparris och knaperstekt speck-skinka

  • 10
  • Lätt
Tortellini med Lufttorkad Skinka Och Ost med sparris och knaperstekt speck-skinka

INGREDIENSER

  • 1 förpackning Tortellini med Lufttorkad Skinka Och Ost Giovanni Rana
  • 100 g grön sparris skuren i strimlor
  • 30 g smör
  • 20 g speck-skinka i skivor
  • 20 g Parmigiano Reggiano parmesanost

BEREDNING

Lägg speck-skinkan på en plåt i ugnen i 160°C  tills den får en knaprig yta. 

Koka Tortellini i rikligt med saltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen och sautera under tiden sparrisen i smöret. Krydda med salt och peppar efter smak. 

Häll av vattnet genom durkslag och blanda Tortellini med Parmigiano Reggiano parmesanost. Garnera med den knaperstekta speck-skinkan.

INGREDIENSER

portioner
- +
  • 1 förpackning Tortellini med Lufttorkad Skinka Och Ost Giovanni Rana
  • 100 g grön sparris skuren i strimlor
  • 30 g smör
  • 20 g speck-skinka i skivor
  • 20 g Parmigiano Reggiano parmesanost

BEREDNING

Lägg speck-skinkan på en plåt i ugnen i 160°C  tills den får en knaprig yta. 

Koka Tortellini i rikligt med saltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen och sautera under tiden sparrisen i smöret. Krydda med salt och peppar efter smak. 

Häll av vattnet genom durkslag och blanda Tortellini med Parmigiano Reggiano parmesanost. Garnera med den knaperstekta speck-skinkan.