Tortellini med Lufttorkad Skinka Och Ost med sparris och knaperstekt speck-skinka
INGREDIENSER
- 1 förpackning Tortellini med Lufttorkad Skinka Och Ost Giovanni Rana
- 100 g grön sparris skuren i strimlor
- 30 g smör
- 20 g speck-skinka i skivor
- 20 g Parmigiano Reggiano parmesanost
BEREDNING
Lägg speck-skinkan på en plåt i ugnen i 160°C tills den får en knaprig yta.
Koka Tortellini i rikligt med saltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen och sautera under tiden sparrisen i smöret. Krydda med salt och peppar efter smak.
Häll av vattnet genom durkslag och blanda Tortellini med Parmigiano Reggiano parmesanost. Garnera med den knaperstekta speck-skinkan.
Koka Tortellini i rikligt med saltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen och sautera under tiden sparrisen i smöret. Krydda med salt och peppar efter smak.
Häll av vattnet genom durkslag och blanda Tortellini med Parmigiano Reggiano parmesanost. Garnera med den knaperstekta speck-skinkan.
INGREDIENSER
portioner
-
+
- 1 förpackning Tortellini med Lufttorkad Skinka Och Ost Giovanni Rana
- 100 g grön sparris skuren i strimlor
- 30 g smör
- 20 g speck-skinka i skivor
- 20 g Parmigiano Reggiano parmesanost
BEREDNING
Lägg speck-skinkan på en plåt i ugnen i 160°C tills den får en knaprig yta.
Koka Tortellini i rikligt med saltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen och sautera under tiden sparrisen i smöret. Krydda med salt och peppar efter smak.
Häll av vattnet genom durkslag och blanda Tortellini med Parmigiano Reggiano parmesanost. Garnera med den knaperstekta speck-skinkan.
Koka Tortellini i rikligt med saltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen och sautera under tiden sparrisen i smöret. Krydda med salt och peppar efter smak.
Häll av vattnet genom durkslag och blanda Tortellini med Parmigiano Reggiano parmesanost. Garnera med den knaperstekta speck-skinkan.