Potatis gnocchi med Valnötspesto och sellerisallad

INGREDIENSER
- 1 förpackning Potatis gnocchi Giovanni Rana
- 100 g skalade valnötter
- 50 g extra jungfru olivolja
- 30 g smör
- 20 g Parmigiano Reggiano parmesanost
- 20 g selleri skuren i strimlor samt selleriblad
- salt och peppar efter behov
BEREDNING
Låt saltat vatten koka upp i en kastrull och börja under tiden med förberedningen av valnötspeston.
Mixa smält smör, extra jungfru olivolja, skalade valnötter, salt och peppar i en bländare tills peston får en krämig och välblandad konsistens.
Låt saltat vatten koka upp i en kastrull och häll sedan i Gnocchi enligt anvisningarna på förpackningen. När de flyter upp till ytan, häll av vattnet genom durkslag, blanda med Pesto, garnera med sellerisalladen och servera.
Mixa smält smör, extra jungfru olivolja, skalade valnötter, salt och peppar i en bländare tills peston får en krämig och välblandad konsistens.
Låt saltat vatten koka upp i en kastrull och häll sedan i Gnocchi enligt anvisningarna på förpackningen. När de flyter upp till ytan, häll av vattnet genom durkslag, blanda med Pesto, garnera med sellerisalladen och servera.
INGREDIENSER
portioner
-
+
- 1 förpackning Potatis gnocchi Giovanni Rana
- 100 g skalade valnötter
- 50 g extra jungfru olivolja
- 30 g smör
- 20 g Parmigiano Reggiano parmesanost
- 20 g selleri skuren i strimlor samt selleriblad
- - salt och peppar efter behov
BEREDNING
Låt saltat vatten koka upp i en kastrull och börja under tiden med förberedningen av valnötspeston.
Mixa smält smör, extra jungfru olivolja, skalade valnötter, salt och peppar i en bländare tills peston får en krämig och välblandad konsistens.
Låt saltat vatten koka upp i en kastrull och häll sedan i Gnocchi enligt anvisningarna på förpackningen. När de flyter upp till ytan, häll av vattnet genom durkslag, blanda med Pesto, garnera med sellerisalladen och servera.
Mixa smält smör, extra jungfru olivolja, skalade valnötter, salt och peppar i en bländare tills peston får en krämig och välblandad konsistens.
Låt saltat vatten koka upp i en kastrull och häll sedan i Gnocchi enligt anvisningarna på förpackningen. När de flyter upp till ytan, häll av vattnet genom durkslag, blanda med Pesto, garnera med sellerisalladen och servera.