REDO FÖR ALL DET DU HAR I TANKARNA
För att skapa produkter som alltmer närmar sig människors behov lyssnar vi ständigt, hungriga efter åsikter och önskemål från dem som tar oss till bords. Detta driver oss att utforska nya smakvägar varje dag.
Vi har alltid haft en klar uppfattning om vad vi vill göra, varje dag:
gå framtiden till mötes.Vårt familjeöverhuvud, signor Giovanni, har gett oss modet att förnya, och just det har nu blivit traditionen vi vill föra vidare som företag. Vi gör det under förutsättningen att vår pasta får innehålla inte bara den bästa fyllningen, utan också den livskraft som vi lägger ner för att laga en middag för vänner.
Precis som Signor Giovanni gjorde när han samlade femton personer i sitt allra första laboratorium för att skapa handgjorda tortellini, ligger produkternas kvalitet idag i kreativiteten, smaken och skickligheten hos våra medarbetare.
För att ge form åt våra idéer måste vi ständigt tänka om och uppdatera produktionsprocesserna, i de flesta fall genom att uppfinna maskiner som ännu inte finns, från design ända fram till den tekniska utvecklingen. Vi är mycket stolta över detta synsett som gör oss unika! Denna metod är en oändlig väg mot en excellens, som inte är en fast ankomstpunkt men en livsstil och en arbetsmetod som möjliggörs tack vare den otroliga passion som förenar alla de människor som arbetar - i vilken roll det än må vara - i vår pastafabrik.
För att skapa produkter som alltmer närmar sig människors behov lyssnar vi ständigt, hungriga efter åsikter och önskemål från dem som tar oss till bords. Detta driver oss att utforska nya smakvägar varje dag.
Varje ingrediens vi använder provsmakas först innan den knådas och tillagas i produktionen. Det är en förpliktelse som vi respekterar för att garantera kvaliteten på våra produkter personligen och i främsta led.
För att säkerställa färskheten av våra produkter försöker vi minimera löptiden som går från ankomst till användning av ingredienserna.
Att göra den sista produktkontrollen, innan den förs till pastöriseringsprocessen, är kokexperten, en person vars jobb är att kontrollera hur pastan beter sig under och efter tillagningen. Han tar en liten mängd pasta från transportbanden, kokar den och provsmakar direkt vid sitt bord, monterat på hjul. Sedan förflyttar han sig till nästa linje för kontroll ... en resa med exakta och läckra stopp!