AQ_Mobile_8T6A9127.jpg

TORTELLINI PARMIGIANA MELANZANE

  • 20
  • Lätt

TORTELLINI PARMIGIANA MELANZANE

  • 20
  • Lätt
TORTELLINI PARMIGIANA MELANZANE
AQ_Web_8T6A9127.jpg

INGREDIENSER

  • 1 förpackning Tortelloni Aubergine, Tomato & Mozzarella
  • 2 tomater
  • 0.50 burk Kalamata oliver, urkärnade
  • 1 msk färskpressad citronsaft eller vitvinsvinäger
  • 2 msk Extra virgin olivolja
  • Några färska oreganoblad

BEREDNING

GÖR SÅ HÄR:

Börja med att kärna ur tomaterna genom att först skära dem i hälften och sedan använda en sked för att försiktigt ta bort kärnorna och den geléaktiga delen från varje tomathalva. Hacka sedan endast den köttiga delen. 

Skär oliverna på mitten. Blanda dem i en skål tillsammans med de hackade tomaterna, tillsätt lite extra virgin olivolja, salt, peppar, några hackade oreganoblad och lite citronsaft eller vinäger.

Koka en förpackning RANA Tortelloni Aubergine, Tomato & Mozzarella i rikligt med saltat vatten enligt förpackningsanvisningen.

I en stekpanna, värm upp lite extra virgin olivolja och vänd snabbt ner pastan tillsammans med oliv och tomatblandningen.  

Salta och peppra efter egen smak och tillsätt gärna lite mer färsk oregano för att förhöja medelhavs smaken. 

Buon Appetito! 

INGREDIENSER

portioner
- +
  • 1 förpackning Tortelloni Aubergine, Tomato & Mozzarella
  • 2 tomater
  • 0.50 burk Kalamata oliver, urkärnade
  • 1 msk färskpressad citronsaft eller vitvinsvinäger
  • 2 msk Extra virgin olivolja
  • - Några färska oreganoblad

BEREDNING

GÖR SÅ HÄR:

Börja med att kärna ur tomaterna genom att först skära dem i hälften och sedan använda en sked för att försiktigt ta bort kärnorna och den geléaktiga delen från varje tomathalva. Hacka sedan endast den köttiga delen. 

Skär oliverna på mitten. Blanda dem i en skål tillsammans med de hackade tomaterna, tillsätt lite extra virgin olivolja, salt, peppar, några hackade oreganoblad och lite citronsaft eller vinäger.

Koka en förpackning RANA Tortelloni Aubergine, Tomato & Mozzarella i rikligt med saltat vatten enligt förpackningsanvisningen.

I en stekpanna, värm upp lite extra virgin olivolja och vänd snabbt ner pastan tillsammans med oliv och tomatblandningen.  

Salta och peppra efter egen smak och tillsätt gärna lite mer färsk oregano för att förhöja medelhavs smaken. 

Buon Appetito!