norma_mobile.jpg

RANA Färska premium pastasåser

Carbonarasåsen, bland de mest älskade pastareceptet och även omdiskuterade, ska det vara ägg eller grädde?. Rana antar utmaningen och lanserar nu en carbonara sås som man gör den i Rom området och därför har vi baserat vårt recept på färska äggulor, svartpeppar och Pecorino ost.

Vår sås Boscaiola, baserad på svamp, salsiccia korv, rökt skina och tomat som tillsammans blir en mustig skoshuggarsås med extraordinär krämighet.

Sås alla Norma, en siciliansk klassiker! Aubergine är ofta huvudingrediens i vegetariska såser för att ge djup, i denna sås adderar vi också tomat tillsammans med saltad ricotta.

asparagi_mobile.jpg

RANA SAPORE ITALIA!

För att ge dina pastarätter en ny höjd kommer vi med tre färska pastasåser till marknaden.
Tack vare en innovativ patenterad teknologi kan vi göra våra såser med större bitar i alla våra produkter. Därmed uppnår vi att ingredienserna som vi självklart väljer med omsorg, är de verkliga huvudpersonerna. Varje recept kommer att överraska dig med en mer intensiv smak och en krämigare konsistens.
Våra såser sätter inga gränser för din kreativitet i köket.
Giovanni Rana ger dig ett nytt färskt sås sortiment till hjälp vid din matlagning. Vi har valt ut autentiska recept till våra såser från det klassiska italienska köket och vet dessa kommer överraska dig och förbli en klassiker även i ditt kök.
Du kan använda våra såser i många av dina recept och förvandla varje måltid till en gourmetupplevelse oavsett om det är vardag eller helg. Förutom att laga dina klassiska dina pastarätter, uppmuntrar vi dig att ge en originell touch till aptitretare och plockmat med hjälp av såserna.

pasta_fresca_mobile.jpg

VÅRA NYA FÄRSKA PASTASÅSER UTVECKLADE MED PATENTERAD TEKNOLOGI

Stora och läckra bitar är kännetecknet för våra såser, synliga genom ”fönstret” i vår förpackning.
När vi tillagar våra såser låter vi huvudingrediensen i varje sås tas till sin maximala smaknivå, förstärkt genom att vara skuren i hela och jämna bitar. Bitarna bearbetas var och en för sig till den perfekta temperaturen för att behålla alla ursprungliga egenskaper intakta och blandas sedan tillsammans för optimal konsistens och smak på såsen.
Om det vattnas i munnen, skynda dig att smaka på dem - för att fullt ut förstå den nya smakupplevelsen man får av en färsk pastasås!