Tortellini med Lufttorkad Skinka Och Ost med zucchini
INGREDIENSER
- 1 förpackning Tortellini med Lufttorkad Skinka Och Ost Giovanni Rana
- 2 zucchini skurna i runda skivor
- 1 vitlöksklyfta
- 2 msk extra jungfru olivolja
- 2 msk hackad färsk persilja
- salt och peppar efter behov
BEREDNING
Värm extra jungfru olivolja med vitlök i en stor traktörpanna på medelhög-hög värme, tillsätt tärnad zucchini och sautera tills de blir gyllenbruna.
Under tiden koka Tortellini enligt anvisningarna på förpackningen och häll av vattnet genom durkslag, behåll lite kokvatten. Vänd ner Tortellini i pannan och blanda med zucchini på hög värme och tillsätt kokvatten, lite i taget.
Strö över färsk persilja och servera.
Under tiden koka Tortellini enligt anvisningarna på förpackningen och häll av vattnet genom durkslag, behåll lite kokvatten. Vänd ner Tortellini i pannan och blanda med zucchini på hög värme och tillsätt kokvatten, lite i taget.
Strö över färsk persilja och servera.
INGREDIENSER
portioner
-
+
- 1 förpackning Tortellini med Lufttorkad Skinka Och Ost Giovanni Rana
- 2 zucchini skurna i runda skivor
- 1 vitlöksklyfta
- 2 msk extra jungfru olivolja
- 2 msk hackad färsk persilja
- - salt och peppar efter behov
BEREDNING
Värm extra jungfru olivolja med vitlök i en stor traktörpanna på medelhög-hög värme, tillsätt tärnad zucchini och sautera tills de blir gyllenbruna.
Under tiden koka Tortellini enligt anvisningarna på förpackningen och häll av vattnet genom durkslag, behåll lite kokvatten. Vänd ner Tortellini i pannan och blanda med zucchini på hög värme och tillsätt kokvatten, lite i taget.
Strö över färsk persilja och servera.
Under tiden koka Tortellini enligt anvisningarna på förpackningen och häll av vattnet genom durkslag, behåll lite kokvatten. Vänd ner Tortellini i pannan och blanda med zucchini på hög värme och tillsätt kokvatten, lite i taget.
Strö över färsk persilja och servera.