Ravioli Karljohansvamp med Svamp och Tryffelflingor

  • 10
  • Lätt

Ravioli Karljohansvamp med Svamp och Tryffelflingor

  • 10
  • Lätt
Ravioli Karljohansvamp med Svamp och Tryffelflingor

INGREDIENSER

  • 1 förpackning Ravioli Karljohansvamp Giovanni Rana
  • 250 g Poplarchampinjon, rensad och skivad
  • 60 g smör
  • 30 g Parmigiano Reggiano parmesanost
  • 20 g Tryffelpatè eller Tryffelflingor
  • timjan
  • salt och peppar efter behov

BEREDNING

Koka Ravioli i rikligt med saltat vatten i 3 minuter. 

Under tiden fräs svampen i smöret, tillsätt salt, peppar och färsk timjan. 

Häll av vattnet i durkslag och blanda Ravioli med svamp och Parmigiano Reggiano parmesanost. 

Garnera rätten med Tryffelflingor.

INGREDIENSER

portioner
- +
  • 1 förpackning Ravioli Karljohansvamp Giovanni Rana
  • 250 g Poplarchampinjon, rensad och skivad
  • 60 g smör
  • 30 g Parmigiano Reggiano parmesanost
  • 20 g Tryffelpatè eller Tryffelflingor
  • - timjan
  • - salt och peppar efter behov

BEREDNING

Koka Ravioli i rikligt med saltat vatten i 3 minuter. 

Under tiden fräs svampen i smöret, tillsätt salt, peppar och färsk timjan. 

Häll av vattnet i durkslag och blanda Ravioli med svamp och Parmigiano Reggiano parmesanost. 

Garnera rätten med Tryffelflingor.