Ravioli Karljohansvamp med Svamp och Tryffelflingor
INGREDIENSER
- 1 förpackning Ravioli Karljohansvamp Giovanni Rana
- 250 g Poplarchampinjon, rensad och skivad
- 60 g smör
- 30 g Parmigiano Reggiano parmesanost
- 20 g Tryffelpatè eller Tryffelflingor
- timjan
- salt och peppar efter behov
BEREDNING
Koka Ravioli i rikligt med saltat vatten i 3 minuter.
Under tiden fräs svampen i smöret, tillsätt salt, peppar och färsk timjan.
Häll av vattnet i durkslag och blanda Ravioli med svamp och Parmigiano Reggiano parmesanost.
Garnera rätten med Tryffelflingor.
Under tiden fräs svampen i smöret, tillsätt salt, peppar och färsk timjan.
Häll av vattnet i durkslag och blanda Ravioli med svamp och Parmigiano Reggiano parmesanost.
Garnera rätten med Tryffelflingor.
INGREDIENSER
portioner
-
+
- 1 förpackning Ravioli Karljohansvamp Giovanni Rana
- 250 g Poplarchampinjon, rensad och skivad
- 60 g smör
- 30 g Parmigiano Reggiano parmesanost
- 20 g Tryffelpatè eller Tryffelflingor
- - timjan
- - salt och peppar efter behov
BEREDNING
Koka Ravioli i rikligt med saltat vatten i 3 minuter.
Under tiden fräs svampen i smöret, tillsätt salt, peppar och färsk timjan.
Häll av vattnet i durkslag och blanda Ravioli med svamp och Parmigiano Reggiano parmesanost.
Garnera rätten med Tryffelflingor.
Under tiden fräs svampen i smöret, tillsätt salt, peppar och färsk timjan.
Häll av vattnet i durkslag och blanda Ravioli med svamp och Parmigiano Reggiano parmesanost.
Garnera rätten med Tryffelflingor.