AQ_Mobile_8T6A9127.png

MEZZALUNE SHRIMPS BURRATA & LEMON ZEST

  • 20
  • Lätt

MEZZALUNE SHRIMPS BURRATA & LEMON ZEST

  • 20
  • Lätt
MEZZALUNE SHRIMPS BURRATA & LEMON ZEST
AQ_Web_8T6A9127.jpg

INGREDIENSER

  • 1 förpackning Ravioli Shrimps, Burrata & Lemon zest
  • 1 burrata
  • 0.50 burk paprikapesto 130g
  • 0.50 dl mandelspån
  • 2 msk lätt crèmefraiche
  • 2 msk vatten
  • Några basilikablad

BEREDNING

Lägg peston i en matberedare tillsammans med en ½dl mandelspån, crèmefraiche och vatten. Mixa tills du får en sås, beroende på smak, kan du mixa till helt slät sås, eller gå i med mandelspån sist om du gillar mer crunch. 

Koka en förpackning RANA Ravioli Shrimps, Burrata & Lemon zest rikligt med saltat vatten enligt förpackningsanvisningen. 

Smält lite smör i en panna och vänd snabbt ner Raviolin lägg sedan upp på tallrik och garnera med paprikapestosås, riven burrata och basilikablad. 

Buon Appetito!

INGREDIENSER

portioner
- +
  • 1 förpackning Ravioli Shrimps, Burrata & Lemon zest
  • 1 burrata
  • 0.50 burk paprikapesto 130g
  • 0.50 dl mandelspån
  • 2 msk lätt crèmefraiche
  • 2 msk vatten
  • - Några basilikablad

BEREDNING

Lägg peston i en matberedare tillsammans med en ½dl mandelspån, crèmefraiche och vatten. Mixa tills du får en sås, beroende på smak, kan du mixa till helt slät sås, eller gå i med mandelspån sist om du gillar mer crunch. 

Koka en förpackning RANA Ravioli Shrimps, Burrata & Lemon zest rikligt med saltat vatten enligt förpackningsanvisningen. 

Smält lite smör i en panna och vänd snabbt ner Raviolin lägg sedan upp på tallrik och garnera med paprikapestosås, riven burrata och basilikablad. 

Buon Appetito!