Tortelloni Ricotta & Spenat med grönsakssås och salvia
INGREDIENSER
- 1 förpackning Tortelloni Ricotta & Spenat Giovanni Rana
- 50 g smör
- 1 vitlöksklyfta
- 50 g morötter
- 50 g pumpa
- 50 g selleri
- 50 g lök
- chilipeppar
- 2 salviablad
- Parmigiano Reggiano parmesanost, valfritt
- salt efter behov
BEREDNING
Börja med att skära alla grönsaker i tärningar och finhacka även löken.
När du har förberett alla grönsakerna, ägna dig åt matlagningen. Fräs först den hackade löken och vitlöken tillsammans med smöret i en stor stekpanna, på medelvärme. Efter ca 1 minut tillsätt de tärnade grönsakerna och salvian och stek på hög värme i ca 5-6 minuter tills de mjuknat lätt. Krydda med salt och chilipeppar efter smak.
Under tiden koka Tortelloni enligt anvisningarna på förpackningen, häll av vattnet genom durkslag och vänd ner pastan i stekpannan med grönsakerna. Tillsätt även Parmigiano Reggiano parmesanost och blanda allt väl. Servera.
När du har förberett alla grönsakerna, ägna dig åt matlagningen. Fräs först den hackade löken och vitlöken tillsammans med smöret i en stor stekpanna, på medelvärme. Efter ca 1 minut tillsätt de tärnade grönsakerna och salvian och stek på hög värme i ca 5-6 minuter tills de mjuknat lätt. Krydda med salt och chilipeppar efter smak.
Under tiden koka Tortelloni enligt anvisningarna på förpackningen, häll av vattnet genom durkslag och vänd ner pastan i stekpannan med grönsakerna. Tillsätt även Parmigiano Reggiano parmesanost och blanda allt väl. Servera.
INGREDIENSER
portioner
-
+
- 1 förpackning Tortelloni Ricotta & Spenat Giovanni Rana
- 50 g smör
- 1 vitlöksklyfta
- 50 g morötter
- 50 g pumpa
- 50 g selleri
- 50 g lök
- - chilipeppar
- 2 salviablad
- - Parmigiano Reggiano parmesanost, valfritt
- - salt efter behov
BEREDNING
Börja med att skära alla grönsaker i tärningar och finhacka även löken.
När du har förberett alla grönsakerna, ägna dig åt matlagningen. Fräs först den hackade löken och vitlöken tillsammans med smöret i en stor stekpanna, på medelvärme. Efter ca 1 minut tillsätt de tärnade grönsakerna och salvian och stek på hög värme i ca 5-6 minuter tills de mjuknat lätt. Krydda med salt och chilipeppar efter smak.
Under tiden koka Tortelloni enligt anvisningarna på förpackningen, häll av vattnet genom durkslag och vänd ner pastan i stekpannan med grönsakerna. Tillsätt även Parmigiano Reggiano parmesanost och blanda allt väl. Servera.
När du har förberett alla grönsakerna, ägna dig åt matlagningen. Fräs först den hackade löken och vitlöken tillsammans med smöret i en stor stekpanna, på medelvärme. Efter ca 1 minut tillsätt de tärnade grönsakerna och salvian och stek på hög värme i ca 5-6 minuter tills de mjuknat lätt. Krydda med salt och chilipeppar efter smak.
Under tiden koka Tortelloni enligt anvisningarna på förpackningen, häll av vattnet genom durkslag och vänd ner pastan i stekpannan med grönsakerna. Tillsätt även Parmigiano Reggiano parmesanost och blanda allt väl. Servera.