Tomat & Mozzarella ravioli med körsbärstomater och svarta oliver
INGREDIENSER
- 1 förpackning Rana Ravioli av valfri sort
- 250 g körsbärstomater
- 50 g svarta oliver
- Extra-virgin olivolja
- Några färska basilikablad
- Salt & Peppar
BEREDNING
Tvätta och skär körsbärstomaterna på mitten. Finhacka de svarta oliverna och lägg dem åt sidan.
Hetta upp lite olivolja i en stekpanna och stek körsbärstomaterna i några minuter tills de är gyllenbruna, addera salt och peppar efter smak. Pressa ut saften från tomaterna med stekspaden för att skapa en sås. Om du tycker det blir för lite sås tillsätt några skedar kokvatten från pastan.
Koka raviolin i rikligt med saltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen. När de är klara, häll av vattnet och vänd ner dem i stekpannan med körsbärstomatsåsen i en minut.
Lägg över på tallrikar och dekorera med svarta oliver och färska basilikablad. Varsågod!
Hetta upp lite olivolja i en stekpanna och stek körsbärstomaterna i några minuter tills de är gyllenbruna, addera salt och peppar efter smak. Pressa ut saften från tomaterna med stekspaden för att skapa en sås. Om du tycker det blir för lite sås tillsätt några skedar kokvatten från pastan.
Koka raviolin i rikligt med saltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen. När de är klara, häll av vattnet och vänd ner dem i stekpannan med körsbärstomatsåsen i en minut.
Lägg över på tallrikar och dekorera med svarta oliver och färska basilikablad. Varsågod!
INGREDIENSER
portioner
-
+
- 1 förpackning Rana Ravioli av valfri sort
- 250 g körsbärstomater
- 50 g svarta oliver
- - Extra-virgin olivolja
- - Några färska basilikablad
- - Salt & Peppar
BEREDNING
Tvätta och skär körsbärstomaterna på mitten. Finhacka de svarta oliverna och lägg dem åt sidan.
Hetta upp lite olivolja i en stekpanna och stek körsbärstomaterna i några minuter tills de är gyllenbruna, addera salt och peppar efter smak. Pressa ut saften från tomaterna med stekspaden för att skapa en sås. Om du tycker det blir för lite sås tillsätt några skedar kokvatten från pastan.
Koka raviolin i rikligt med saltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen. När de är klara, häll av vattnet och vänd ner dem i stekpannan med körsbärstomatsåsen i en minut.
Lägg över på tallrikar och dekorera med svarta oliver och färska basilikablad. Varsågod!
Hetta upp lite olivolja i en stekpanna och stek körsbärstomaterna i några minuter tills de är gyllenbruna, addera salt och peppar efter smak. Pressa ut saften från tomaterna med stekspaden för att skapa en sås. Om du tycker det blir för lite sås tillsätt några skedar kokvatten från pastan.
Koka raviolin i rikligt med saltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen. När de är klara, häll av vattnet och vänd ner dem i stekpannan med körsbärstomatsåsen i en minut.
Lägg över på tallrikar och dekorera med svarta oliver och färska basilikablad. Varsågod!