Rana-M-2024_04_11_FRENCH_FREESTYLE_CC_0158-750x1200.jpg

Rökt lax & Mascarpone ravioli med spenat, gräslök och pistagenötter

  • 10
  • Lätt

Rökt lax & Mascarpone ravioli med spenat, gräslök och pistagenötter

  • 10
  • Lätt
Rökt lax & Mascarpone ravioli med spenat, gräslök och pistagenötter
Rana-D-2024_04_11_FRENCH_FREESTYLE_CC_0158-1920x800.jpg

INGREDIENSER

  • 1 förpackning Rökt lax och Mascarpone Ravioli
  • 50 g smör
  • 1 g saffran
  • 30 g gräslök
  • En näve färska spenatblad
  • Salt och peppar och några hackade pistagenötter

BEREDNING

Smält smör med saffran och en droppe kokvatten i en stekpanna. Koka raviolin i rikligt med saltat vatten enligt anvisningen på förpackningen.  När raviolin är kokt, häll av dem, lägg dem i pannan och låt dem simma i saffrans smöret någon minut. Servera raviolin med färska spenatblad, en generös näve gräslök nymald svartpeppar och hackade pistagenötter.
Varsågod!

INGREDIENSER

portioner
- +
  • 1 förpackning Rökt lax och Mascarpone Ravioli
  • 50 g smör
  • 1 g saffran
  • 30 g gräslök
  • - En näve färska spenatblad
  • - Salt och peppar och några hackade pistagenötter

BEREDNING

Smält smör med saffran och en droppe kokvatten i en stekpanna. Koka raviolin i rikligt med saltat vatten enligt anvisningen på förpackningen.  När raviolin är kokt, häll av dem, lägg dem i pannan och låt dem simma i saffrans smöret någon minut. Servera raviolin med färska spenatblad, en generös näve gräslök nymald svartpeppar och hackade pistagenötter.
Varsågod!