01_750x1200.jpg

Ricotta & Spenat ravioli med sparris, mandel och stekta brödsmulor

  • 10
  • Lätt

Ricotta & Spenat ravioli med sparris, mandel och stekta brödsmulor

  • 10
  • Lätt
Ricotta & Spenat ravioli med sparris, mandel och stekta brödsmulor
01_1920x800.jpg

INGREDIENSER

  • 1 förpackning Rana valfri sort av Raviol
  • 200 g Sparris
  • 25 g hackad mandel (eller mandelspån)
  • 25 g finrivet torrt vitt bröd
  • 30 g smör
  • Salt & Peppar

BEREDNING

Tvätta och skala sparrisen fint med potatisskalare. 
Smält lite smör i en stekpanna och stek sparrisen i några minuter, salta och peppra. Hacka under tiden mandeln och stek snabbt det finrivna vita brödet i en annan stekpanna tills de är gyllenbruna.
Koka raviolin i rikligt med saltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen. När de är klara, vänd ner dem i pannan tillsammans med sparrisen i en minut.
Lägg upp på tallrikar och strö över mandel och brödsmulorna. 
Varsågod!

INGREDIENSER

portioner
- +
  • 1 förpackning Rana valfri sort av Raviol
  • 200 g Sparris
  • 25 g hackad mandel (eller mandelspån)
  • 25 g finrivet torrt vitt bröd
  • 30 g smör
  • - Salt & Peppar

BEREDNING

Tvätta och skala sparrisen fint med potatisskalare. 
Smält lite smör i en stekpanna och stek sparrisen i några minuter, salta och peppra. Hacka under tiden mandeln och stek snabbt det finrivna vita brödet i en annan stekpanna tills de är gyllenbruna.
Koka raviolin i rikligt med saltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen. När de är klara, vänd ner dem i pannan tillsammans med sparrisen i en minut.
Lägg upp på tallrikar och strö över mandel och brödsmulorna. 
Varsågod!