Ricotta & Spenat ravioli med sparris, mandel och stekta brödsmulor
INGREDIENSER
- 1 förpackning Rana valfri sort av Raviol
- 200 g Sparris
- 25 g hackad mandel (eller mandelspån)
- 25 g finrivet torrt vitt bröd
- 30 g smör
- Salt & Peppar
BEREDNING
Tvätta och skala sparrisen fint med potatisskalare.
Smält lite smör i en stekpanna och stek sparrisen i några minuter, salta och peppra. Hacka under tiden mandeln och stek snabbt det finrivna vita brödet i en annan stekpanna tills de är gyllenbruna.
Koka raviolin i rikligt med saltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen. När de är klara, vänd ner dem i pannan tillsammans med sparrisen i en minut.
Lägg upp på tallrikar och strö över mandel och brödsmulorna.
Varsågod!
Smält lite smör i en stekpanna och stek sparrisen i några minuter, salta och peppra. Hacka under tiden mandeln och stek snabbt det finrivna vita brödet i en annan stekpanna tills de är gyllenbruna.
Koka raviolin i rikligt med saltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen. När de är klara, vänd ner dem i pannan tillsammans med sparrisen i en minut.
Lägg upp på tallrikar och strö över mandel och brödsmulorna.
Varsågod!
INGREDIENSER
portioner
-
+
- 1 förpackning Rana valfri sort av Raviol
- 200 g Sparris
- 25 g hackad mandel (eller mandelspån)
- 25 g finrivet torrt vitt bröd
- 30 g smör
- - Salt & Peppar
BEREDNING
Tvätta och skala sparrisen fint med potatisskalare.
Smält lite smör i en stekpanna och stek sparrisen i några minuter, salta och peppra. Hacka under tiden mandeln och stek snabbt det finrivna vita brödet i en annan stekpanna tills de är gyllenbruna.
Koka raviolin i rikligt med saltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen. När de är klara, vänd ner dem i pannan tillsammans med sparrisen i en minut.
Lägg upp på tallrikar och strö över mandel och brödsmulorna.
Varsågod!
Smält lite smör i en stekpanna och stek sparrisen i några minuter, salta och peppra. Hacka under tiden mandeln och stek snabbt det finrivna vita brödet i en annan stekpanna tills de är gyllenbruna.
Koka raviolin i rikligt med saltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen. När de är klara, vänd ner dem i pannan tillsammans med sparrisen i en minut.
Lägg upp på tallrikar och strö över mandel och brödsmulorna.
Varsågod!