Rana-M-2024_04_11_FRENCH_FREESTYLE_CC_0278-750x1200.jpg

Ravioli Pesto Genovese med parmaskinka, mandel och fetaost

  • 10
  • Medelsvårt

Ravioli Pesto Genovese med parmaskinka, mandel och fetaost

  • 10
  • Medelsvårt
Ravioli Pesto Genovese med parmaskinka, mandel och fetaost
Rana-D-2024_04_11_FRENCH_FREESTYLE_CC_0278-1920x800.jpg

INGREDIENSER

  • 1 förpackning Giovanni Rana ravioli Pesto Genovese
  • 4 skivor parmaskinka
  • 80 g fetaost
  • 2 msk skållad hackad mandel
  • En kvist basilika
  • Extra virgin olivolja
  • En kvist röd basilika till garnering
  • Salt och peppar

BEREDNING

Tvätta basilikabladen och doppa dem i kokande, saltat vatten i några sekunder. Låt dem rinna av, kyl dem sedan i vatten och is. Pressa ut vattnet och mixa basilikabladen med 100 ml extra virgin olivolja. Här kommer du få en härlig basilika olja som du sedan också kan använda till andra rätter. 
Skär mandlarna i bitar och rosta dem i en stekpanna med en sked olja.
Koka under tiden ravioli enligt anvisningarna på förpackningen. Häll av vattnet och lägg upp pastan på ett serveringsfat.
Strö över rostade mandlarna. Lägg på skivor Parma skinka , smula över fetaosten och garnera med röd basilika.
Ringla över din egengjorda basilikaolja och krydda med nymalen svartpeppar. 
Varsågod!

INGREDIENSER

portioner
- +
  • 1 förpackning Giovanni Rana ravioli Pesto Genovese
  • 4 skivor parmaskinka
  • 80 g fetaost
  • 2 msk skållad hackad mandel
  • - En kvist basilika
  • - Extra virgin olivolja
  • - En kvist röd basilika till garnering
  • - Salt och peppar

BEREDNING

Tvätta basilikabladen och doppa dem i kokande, saltat vatten i några sekunder. Låt dem rinna av, kyl dem sedan i vatten och is. Pressa ut vattnet och mixa basilikabladen med 100 ml extra virgin olivolja. Här kommer du få en härlig basilika olja som du sedan också kan använda till andra rätter. 
Skär mandlarna i bitar och rosta dem i en stekpanna med en sked olja.
Koka under tiden ravioli enligt anvisningarna på förpackningen. Häll av vattnet och lägg upp pastan på ett serveringsfat.
Strö över rostade mandlarna. Lägg på skivor Parma skinka , smula över fetaosten och garnera med röd basilika.
Ringla över din egengjorda basilikaolja och krydda med nymalen svartpeppar. 
Varsågod!