Ravioli Pesto Genovese med getost och grillad zucchini

INGREDIENSER
- 1 förpackning Rana Ravioli Pesto Genovese
- 1 Medelstor zucchini
- 1 msk neutral olja eller smör till stekning
- 90 g getost
- Körvel
- Salt och peppar
BEREDNING
Skär zucchinin i skivor och stek dem i rikligt med het olja tills de är gyllenbruna, låt dem rinna av på hushållspapper, salta dem lätt och lägg dem åt sidan. Skär getosten i skivor.
Koka under tiden raviolin i en kastrull med saltat vatten enligt anvisningar på förpackningen
Låt raviolin rinna av med en hålslev och lägg dem på ett serveringsfat, lägg på zucchini, getost och ringla därefter över extra virgin olivolja, om du gillar det.
Tillsätt körvel och generöst med nymald svartpeppar.
Varsågod!
Koka under tiden raviolin i en kastrull med saltat vatten enligt anvisningar på förpackningen
Låt raviolin rinna av med en hålslev och lägg dem på ett serveringsfat, lägg på zucchini, getost och ringla därefter över extra virgin olivolja, om du gillar det.
Tillsätt körvel och generöst med nymald svartpeppar.
Varsågod!
INGREDIENSER
portioner
-
+
- 1 förpackning Rana Ravioli Pesto Genovese
- 1 Medelstor zucchini
- 1 msk neutral olja eller smör till stekning
- 90 g getost
- - Körvel
- - Salt och peppar
BEREDNING
Skär zucchinin i skivor och stek dem i rikligt med het olja tills de är gyllenbruna, låt dem rinna av på hushållspapper, salta dem lätt och lägg dem åt sidan. Skär getosten i skivor.
Koka under tiden raviolin i en kastrull med saltat vatten enligt anvisningar på förpackningen
Låt raviolin rinna av med en hålslev och lägg dem på ett serveringsfat, lägg på zucchini, getost och ringla därefter över extra virgin olivolja, om du gillar det.
Tillsätt körvel och generöst med nymald svartpeppar.
Varsågod!
Koka under tiden raviolin i en kastrull med saltat vatten enligt anvisningar på förpackningen
Låt raviolin rinna av med en hålslev och lägg dem på ett serveringsfat, lägg på zucchini, getost och ringla därefter över extra virgin olivolja, om du gillar det.
Tillsätt körvel och generöst med nymald svartpeppar.
Varsågod!