02_750x1200.jpg

RAVIOLI PESTO ALLA GENOVESE MED RICOTTAKRÄM, PAPRIKASTEKTA KIKÄRTOR & PERSILJA

  • 10
  • Lätt

RAVIOLI PESTO ALLA GENOVESE MED RICOTTAKRÄM, PAPRIKASTEKTA KIKÄRTOR & PERSILJA

  • 10
  • Lätt
RAVIOLI PESTO ALLA GENOVESE MED RICOTTAKRÄM, PAPRIKASTEKTA KIKÄRTOR & PERSILJA
02_1920x800.jpg

INGREDIENSER

  • 1 förpackning Rana Ravioli Pesto alla Genovese
  • 180 g kikärtor
  • 100 g ricottaost
  • 25 g färsk persilja
  • Extra virgin olivolja
  • Paprikapulver
  • Salt & Peppar

BEREDNING

Tvätta persiljan och finhacka hälften.
Ta fram en stekpanna, stek kikärtorna lätt i torr panna och strö över paprikapulver tills kikärtorna fått fin färg.
Koka raviolin i rikligt med saltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen.
Blanda ricotta med 50 ml kokvatten i en skål tills den blir krämig. 
Ta fram tallrikar: Lägg den varma ricotta såsen i botten, häll över den nykokta pastan. Ringla över extra virgin olivolja, salt, peppar och den hackade persiljan och därefter de paprikastekta kikärtorna. 
Varsågod!

INGREDIENSER

portioner
- +
  • 1 förpackning Rana Ravioli Pesto alla Genovese
  • 180 g kikärtor
  • 100 g ricottaost
  • 25 g färsk persilja
  • - Extra virgin olivolja
  • - Paprikapulver
  • - Salt & Peppar

BEREDNING

Tvätta persiljan och finhacka hälften.
Ta fram en stekpanna, stek kikärtorna lätt i torr panna och strö över paprikapulver tills kikärtorna fått fin färg.
Koka raviolin i rikligt med saltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen.
Blanda ricotta med 50 ml kokvatten i en skål tills den blir krämig. 
Ta fram tallrikar: Lägg den varma ricotta såsen i botten, häll över den nykokta pastan. Ringla över extra virgin olivolja, salt, peppar och den hackade persiljan och därefter de paprikastekta kikärtorna. 
Varsågod!