RAVIOLI PESTO ALLA GENOVESE MED RICOTTAKRÄM, PAPRIKASTEKTA KIKÄRTOR & PERSILJA

INGREDIENSER
- 1 förpackning Rana Ravioli Pesto alla Genovese
- 180 g kikärtor
- 100 g ricottaost
- 25 g färsk persilja
- Extra virgin olivolja
- Paprikapulver
- Salt & Peppar
BEREDNING
Tvätta persiljan och finhacka hälften.
Ta fram en stekpanna, stek kikärtorna lätt i torr panna och strö över paprikapulver tills kikärtorna fått fin färg.
Koka raviolin i rikligt med saltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen.
Blanda ricotta med 50 ml kokvatten i en skål tills den blir krämig.
Ta fram tallrikar: Lägg den varma ricotta såsen i botten, häll över den nykokta pastan. Ringla över extra virgin olivolja, salt, peppar och den hackade persiljan och därefter de paprikastekta kikärtorna.
Varsågod!
Ta fram en stekpanna, stek kikärtorna lätt i torr panna och strö över paprikapulver tills kikärtorna fått fin färg.
Koka raviolin i rikligt med saltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen.
Blanda ricotta med 50 ml kokvatten i en skål tills den blir krämig.
Ta fram tallrikar: Lägg den varma ricotta såsen i botten, häll över den nykokta pastan. Ringla över extra virgin olivolja, salt, peppar och den hackade persiljan och därefter de paprikastekta kikärtorna.
Varsågod!
INGREDIENSER
portioner
-
+
- 1 förpackning Rana Ravioli Pesto alla Genovese
- 180 g kikärtor
- 100 g ricottaost
- 25 g färsk persilja
- - Extra virgin olivolja
- - Paprikapulver
- - Salt & Peppar
BEREDNING
Tvätta persiljan och finhacka hälften.
Ta fram en stekpanna, stek kikärtorna lätt i torr panna och strö över paprikapulver tills kikärtorna fått fin färg.
Koka raviolin i rikligt med saltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen.
Blanda ricotta med 50 ml kokvatten i en skål tills den blir krämig.
Ta fram tallrikar: Lägg den varma ricotta såsen i botten, häll över den nykokta pastan. Ringla över extra virgin olivolja, salt, peppar och den hackade persiljan och därefter de paprikastekta kikärtorna.
Varsågod!
Ta fram en stekpanna, stek kikärtorna lätt i torr panna och strö över paprikapulver tills kikärtorna fått fin färg.
Koka raviolin i rikligt med saltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen.
Blanda ricotta med 50 ml kokvatten i en skål tills den blir krämig.
Ta fram tallrikar: Lägg den varma ricotta såsen i botten, häll över den nykokta pastan. Ringla över extra virgin olivolja, salt, peppar och den hackade persiljan och därefter de paprikastekta kikärtorna.
Varsågod!