Rana-M-2024_04_11_FRENCH_FREESTYLE_CC_0053-750x1200.jpg

Rana ravioli med rostade fikon, rucola och brynt smör

  • 10
  • Lätt

Rana ravioli med rostade fikon, rucola och brynt smör

  • 10
  • Lätt
Rana ravioli med rostade fikon, rucola och brynt smör
Rana-D-2024_04_11_FRENCH_FREESTYLE_CC_0053-1920x800.jpg

INGREDIENSER

  • 1 förpackning Rana Ravioli Gorgonzola eller 4 ostar
  • 2 färska fikon
  • En näve rucola
  • 50 g smör
  • Salt och peppar

BEREDNING

Tvätta fikonen och skär dem på mitten, smält 10 g smör i en panna och tillsätt fikonen när det sjuder och låt dem bryna på båda sidor i några minuter utan att lämna dem mosiga.
Koka samtidigt raviolin i en kastrull med saltat vatten enligt anvisning på förpackningen, låt dem rinna av med en hålslev, lägg dem i kastrullen med fikonsåsen. Häll upp på tallrikar och garnera med rucola.
Smält resten av smöret tills det får en nötaktig färg,  och blir brynt häll över raviolin, krydda med en generös nypa svartpeppar. 
Varsågod!

INGREDIENSER

portioner
- +
  • 1 förpackning Rana Ravioli Gorgonzola eller 4 ostar
  • 2 färska fikon
  • - En näve rucola
  • 50 g smör
  • - Salt och peppar

BEREDNING

Tvätta fikonen och skär dem på mitten, smält 10 g smör i en panna och tillsätt fikonen när det sjuder och låt dem bryna på båda sidor i några minuter utan att lämna dem mosiga.
Koka samtidigt raviolin i en kastrull med saltat vatten enligt anvisning på förpackningen, låt dem rinna av med en hålslev, lägg dem i kastrullen med fikonsåsen. Häll upp på tallrikar och garnera med rucola.
Smält resten av smöret tills det får en nötaktig färg,  och blir brynt häll över raviolin, krydda med en generös nypa svartpeppar. 
Varsågod!