Pesto Genovese ravioli med stekta kronärtskockor, & knaperstekt bacon

INGREDIENSER
- 1 förpackning Rana Ravioli Pesto Genovese
- En burk kronärtskocka (hjärtan)
- Neutral olja till stekning
- 60 g skivat bacon
- Extra virgin olivolja
- Riven Pecorino Romano
- Salt och peppar
BEREDNING
Skär kronärtskockan i små bitar .
Värm upp olja i en stekpanna och stek kronärtskockorna tills de är gyllenbruna och knapriga. Låt dem rinna av på hushållspapper och ställ åt sidan.
Skär baconet i strimlor och stek dem knapriga i en annan stekpanna, låt även dem rinna av på hushållspapper.
Under tiden kokar du raviolin enligt anvisningarna på förpackningen i saltat vatten. När de är klara, låt dem rinna av och häll över dem till stekpannan med baconet. Blanda försiktigt.
Fördela raviolin och bacon på tallrikar. Tillsätt de stekta kronärtskockorna och strö över riven Pecorino Romano.
Krydda med nymald svartpeppar.
Varsågod!
Värm upp olja i en stekpanna och stek kronärtskockorna tills de är gyllenbruna och knapriga. Låt dem rinna av på hushållspapper och ställ åt sidan.
Skär baconet i strimlor och stek dem knapriga i en annan stekpanna, låt även dem rinna av på hushållspapper.
Under tiden kokar du raviolin enligt anvisningarna på förpackningen i saltat vatten. När de är klara, låt dem rinna av och häll över dem till stekpannan med baconet. Blanda försiktigt.
Fördela raviolin och bacon på tallrikar. Tillsätt de stekta kronärtskockorna och strö över riven Pecorino Romano.
Krydda med nymald svartpeppar.
Varsågod!
INGREDIENSER
portioner
-
+
- 1 förpackning Rana Ravioli Pesto Genovese
- - En burk kronärtskocka (hjärtan)
- - Neutral olja till stekning
- 60 g skivat bacon
- - Extra virgin olivolja
- - Riven Pecorino Romano
- - Salt och peppar
BEREDNING
Skär kronärtskockan i små bitar .
Värm upp olja i en stekpanna och stek kronärtskockorna tills de är gyllenbruna och knapriga. Låt dem rinna av på hushållspapper och ställ åt sidan.
Skär baconet i strimlor och stek dem knapriga i en annan stekpanna, låt även dem rinna av på hushållspapper.
Under tiden kokar du raviolin enligt anvisningarna på förpackningen i saltat vatten. När de är klara, låt dem rinna av och häll över dem till stekpannan med baconet. Blanda försiktigt.
Fördela raviolin och bacon på tallrikar. Tillsätt de stekta kronärtskockorna och strö över riven Pecorino Romano.
Krydda med nymald svartpeppar.
Varsågod!
Värm upp olja i en stekpanna och stek kronärtskockorna tills de är gyllenbruna och knapriga. Låt dem rinna av på hushållspapper och ställ åt sidan.
Skär baconet i strimlor och stek dem knapriga i en annan stekpanna, låt även dem rinna av på hushållspapper.
Under tiden kokar du raviolin enligt anvisningarna på förpackningen i saltat vatten. När de är klara, låt dem rinna av och häll över dem till stekpannan med baconet. Blanda försiktigt.
Fördela raviolin och bacon på tallrikar. Tillsätt de stekta kronärtskockorna och strö över riven Pecorino Romano.
Krydda med nymald svartpeppar.
Varsågod!