Pesto Genovese ravioli med burrata, bacon och krispiga brödsmulor
INGREDIENSER
- 1 förpackning Rana Ravioli Pesto Genovese
- 60 g bacon, skuret i strimlor
- 1 skiva torrt bröd
- En kvist basilika
- 1 burrata
- Extra virgin olivolja
- Neutral olja eller smör till stekning
- Salt och peppar
BEREDNING
Ta bort skorpan från brödskivan, mixa smulorna grovt och rosta dem i en panna med en sked olja eller bred ut dem på en plåt klädd med bakplåtspapper och grädda dem i ugn tills de får en gyllene färg.Stek basilikabladen i några sekunder, låt dem rinna av på hushållspapper och ställ åt sidan. Bryn baconet i en stekpanna i c:a 5 minuter tills det är krispigt,låt rinna av på hushållspapper.
Koka raviolin i en kastrull i rikligt saltat vatten enligt anvisningen på förpackningen, låt dem rinna av med en hålslev och lägg över dem på tallrik, strö över baconet och dekorera med burrata, stekt basilika och krispiga brödsmulor.
Om du vill addera mera grönt, dekorera med groddar eller annan färsk krydda.
Varsågod!
Koka raviolin i en kastrull i rikligt saltat vatten enligt anvisningen på förpackningen, låt dem rinna av med en hålslev och lägg över dem på tallrik, strö över baconet och dekorera med burrata, stekt basilika och krispiga brödsmulor.
Om du vill addera mera grönt, dekorera med groddar eller annan färsk krydda.
Varsågod!
INGREDIENSER
portioner
-
+
- 1 förpackning Rana Ravioli Pesto Genovese
- 60 g bacon, skuret i strimlor
- 1 skiva torrt bröd
- - En kvist basilika
- 1 burrata
- - Extra virgin olivolja
- - Neutral olja eller smör till stekning
- - Salt och peppar
BEREDNING
Ta bort skorpan från brödskivan, mixa smulorna grovt och rosta dem i en panna med en sked olja eller bred ut dem på en plåt klädd med bakplåtspapper och grädda dem i ugn tills de får en gyllene färg.Stek basilikabladen i några sekunder, låt dem rinna av på hushållspapper och ställ åt sidan. Bryn baconet i en stekpanna i c:a 5 minuter tills det är krispigt,låt rinna av på hushållspapper.
Koka raviolin i en kastrull i rikligt saltat vatten enligt anvisningen på förpackningen, låt dem rinna av med en hålslev och lägg över dem på tallrik, strö över baconet och dekorera med burrata, stekt basilika och krispiga brödsmulor.
Om du vill addera mera grönt, dekorera med groddar eller annan färsk krydda.
Varsågod!
Koka raviolin i en kastrull i rikligt saltat vatten enligt anvisningen på förpackningen, låt dem rinna av med en hålslev och lägg över dem på tallrik, strö över baconet och dekorera med burrata, stekt basilika och krispiga brödsmulor.
Om du vill addera mera grönt, dekorera med groddar eller annan färsk krydda.
Varsågod!