Rana-M-2024_04_11_FRENCH_FREESTYLE_CC_0332-750x1200.jpg

Pesto Genovese med rosmarin, konfiterad tomat och mozzarella

  • 120
  • Medelsvårt

Pesto Genovese med rosmarin, konfiterad tomat och mozzarella

  • 120
  • Medelsvårt
Pesto Genovese med rosmarin, konfiterad tomat och mozzarella
Rana-T-2024_04_11_FRENCH_FREESTYLE_CC_0332-1536x1000.jpg

INGREDIENSER

  • 1 förpackning Rana Ravioli Pesto Genovese
  • 250 g körsbärstomater
  • 2 msk olivolja
  • 3 kvistar färsk rosmarin
  • 1 tsk flingsalt
  • 1 tsk strösocker
  • 1 mozzarella
  • Nymald svartpeppar

BEREDNING

Värm ugnen till 140°C.
Halvera körsbärstomaterna och lägg dem i en ugnsform. Ringla över olivoljan, och strö över flingsalt, socker och plockade rosmarinblad.
Blanda allt försiktigt så att tomaterna täcks av olivolja och kryddor.
Rosta tomaterna i ugnen i cirka 2 timmar tills de är mjuka och karamelliserade.
Servera: Koka din Rana pasta enligt anvisningarna på förpackningen.
Fördela den kokta pastan på tallrikar. Lägg de konfiterade tomaterna över pastan.
Riv mozzarellan och placera ovanpå de ljumma tomaterna. Toppa med extra färska rosmarinblad och nymalen svartpeppar. Varsågod!

INGREDIENSER

portioner
- +
  • 1 förpackning Rana Ravioli Pesto Genovese
  • 250 g körsbärstomater
  • 2 msk olivolja
  • 3 kvistar färsk rosmarin
  • 1 tsk flingsalt
  • 1 tsk strösocker
  • 1 mozzarella
  • - Nymald svartpeppar

BEREDNING

Värm ugnen till 140°C.
Halvera körsbärstomaterna och lägg dem i en ugnsform. Ringla över olivoljan, och strö över flingsalt, socker och plockade rosmarinblad.
Blanda allt försiktigt så att tomaterna täcks av olivolja och kryddor.
Rosta tomaterna i ugnen i cirka 2 timmar tills de är mjuka och karamelliserade.
Servera: Koka din Rana pasta enligt anvisningarna på förpackningen.
Fördela den kokta pastan på tallrikar. Lägg de konfiterade tomaterna över pastan.
Riv mozzarellan och placera ovanpå de ljumma tomaterna. Toppa med extra färska rosmarinblad och nymalen svartpeppar. Varsågod!