Rana-M-2024_04_11_FRENCH_FREESTYLE_CC_0399-750x1200.jpg

Gorgonzola Ravioli med endiviesallad, mandel, apelsinzest

  • 10
  • Lätt

Gorgonzola Ravioli med endiviesallad, mandel, apelsinzest

  • 10
  • Lätt
Gorgonzola Ravioli med endiviesallad, mandel, apelsinzest
Rana-D-2024_04_11_FRENCH_FREESTYLE_CC_0399-1920x800.jpg

INGREDIENSER

  • 1 förpackning Gorgonzola Ravioli
  • 1 apelsin
  • 30 g skalade mandlar
  • 1 endiver salladshuvud
  • Extra virgin olivolja
  • Parmigiano Reggiano
  • Salt och peppar

BEREDNING

Tvätta och torka apelsin och endiver bladen. Zesta apelsinskalet från apelsinen och hacka hälften av endiver och all mandel. Lägg allt i en skål, smaka av med salt och peppar och ringla över lite olja  så du dressar salladen.
Koka raviolin i rikligt med saltat vatten enligt instruktion på förpackningen. Ta upp raviolin ur kastrullen och blanda försiktigt ner i endive salladen. Lägg upp på tallrikar, strö över parmesanost och servera med resten av endiver. 
Varsågod!

INGREDIENSER

portioner
- +
  • 1 förpackning Gorgonzola Ravioli
  • 1 apelsin
  • 30 g skalade mandlar
  • 1 endiver salladshuvud
  • - Extra virgin olivolja
  • - Parmigiano Reggiano
  • - Salt och peppar

BEREDNING

Tvätta och torka apelsin och endiver bladen. Zesta apelsinskalet från apelsinen och hacka hälften av endiver och all mandel. Lägg allt i en skål, smaka av med salt och peppar och ringla över lite olja  så du dressar salladen.
Koka raviolin i rikligt med saltat vatten enligt instruktion på förpackningen. Ta upp raviolin ur kastrullen och blanda försiktigt ner i endive salladen. Lägg upp på tallrikar, strö över parmesanost och servera med resten av endiver. 
Varsågod!