Gorgonzola Ravioli med endiviesallad, mandel, apelsinzest

INGREDIENSER
- 1 förpackning Gorgonzola Ravioli
- 1 apelsin
- 30 g skalade mandlar
- 1 endiver salladshuvud
- Extra virgin olivolja
- Parmigiano Reggiano
- Salt och peppar
BEREDNING
Tvätta och torka apelsin och endiver bladen. Zesta apelsinskalet från apelsinen och hacka hälften av endiver och all mandel. Lägg allt i en skål, smaka av med salt och peppar och ringla över lite olja så du dressar salladen.
Koka raviolin i rikligt med saltat vatten enligt instruktion på förpackningen. Ta upp raviolin ur kastrullen och blanda försiktigt ner i endive salladen. Lägg upp på tallrikar, strö över parmesanost och servera med resten av endiver.
Varsågod!
Koka raviolin i rikligt med saltat vatten enligt instruktion på förpackningen. Ta upp raviolin ur kastrullen och blanda försiktigt ner i endive salladen. Lägg upp på tallrikar, strö över parmesanost och servera med resten av endiver.
Varsågod!
INGREDIENSER
portioner
-
+
- 1 förpackning Gorgonzola Ravioli
- 1 apelsin
- 30 g skalade mandlar
- 1 endiver salladshuvud
- - Extra virgin olivolja
- - Parmigiano Reggiano
- - Salt och peppar
BEREDNING
Tvätta och torka apelsin och endiver bladen. Zesta apelsinskalet från apelsinen och hacka hälften av endiver och all mandel. Lägg allt i en skål, smaka av med salt och peppar och ringla över lite olja så du dressar salladen.
Koka raviolin i rikligt med saltat vatten enligt instruktion på förpackningen. Ta upp raviolin ur kastrullen och blanda försiktigt ner i endive salladen. Lägg upp på tallrikar, strö över parmesanost och servera med resten av endiver.
Varsågod!
Koka raviolin i rikligt med saltat vatten enligt instruktion på förpackningen. Ta upp raviolin ur kastrullen och blanda försiktigt ner i endive salladen. Lägg upp på tallrikar, strö över parmesanost och servera med resten av endiver.
Varsågod!