SE-ricetta_GnocchiPestoBurrata-M.jpg

GNOCCHI MED PESTO OCH BURRATA

  • 5
  • Lätt

GNOCCHI MED PESTO OCH BURRATA

  • 5
  • Lätt
GNOCCHI MED PESTO OCH BURRATA
SE-ricetta_GnocchiPestoBurrata-D.jpg

INGREDIENSER

  • 1 förpackning RANA gnocchi
  • 75 g basilika
  • 20 g pinjenötter
  • 100 g Burrata
  • Salt & peppar

BEREDNING

Tvätta basilikabladen och torka dem på en hushållspapper.

Lägg dem i en mixer, tillsätt hackad vitlök, pinjenötter, riven parmesanost, saltet och tillsätt extra jungfruolja långsamt medan du blandar med minsta hastighet. Blanda tills du får en slät crème.

Koka Gnocchi i rikligt med saltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen.

Lägg Gnocchi på en tallrik och blanda i den hemgjorda peston.

Strimla eller riv Burratan ovanpå varje tallrik och servera.

INGREDIENSER

portioner
- +
  • 1 förpackning RANA gnocchi
  • 75 g basilika
  • 20 g pinjenötter
  • 100 g Burrata
  • - Salt & peppar

BEREDNING

Tvätta basilikabladen och torka dem på en hushållspapper.

Lägg dem i en mixer, tillsätt hackad vitlök, pinjenötter, riven parmesanost, saltet och tillsätt extra jungfruolja långsamt medan du blandar med minsta hastighet. Blanda tills du får en slät crème.

Koka Gnocchi i rikligt med saltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen.

Lägg Gnocchi på en tallrik och blanda i den hemgjorda peston.

Strimla eller riv Burratan ovanpå varje tallrik och servera.