GNOCCHI MED PESTO OCH BURRATA
INGREDIENSER
- 1 förpackning RANA gnocchi
- 75 g basilika
- 20 g pinjenötter
- 100 g Burrata
- Salt & peppar
BEREDNING
Tvätta basilikabladen och torka dem på en hushållspapper.
Lägg dem i en mixer, tillsätt hackad vitlök, pinjenötter, riven parmesanost, saltet och tillsätt extra jungfruolja långsamt medan du blandar med minsta hastighet. Blanda tills du får en slät crème.
Koka Gnocchi i rikligt med saltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen.
Lägg Gnocchi på en tallrik och blanda i den hemgjorda peston.
Strimla eller riv Burratan ovanpå varje tallrik och servera.
Lägg dem i en mixer, tillsätt hackad vitlök, pinjenötter, riven parmesanost, saltet och tillsätt extra jungfruolja långsamt medan du blandar med minsta hastighet. Blanda tills du får en slät crème.
Koka Gnocchi i rikligt med saltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen.
Lägg Gnocchi på en tallrik och blanda i den hemgjorda peston.
Strimla eller riv Burratan ovanpå varje tallrik och servera.
INGREDIENSER
portioner
-
+
- 1 förpackning RANA gnocchi
- 75 g basilika
- 20 g pinjenötter
- 100 g Burrata
- - Salt & peppar
BEREDNING
Tvätta basilikabladen och torka dem på en hushållspapper.
Lägg dem i en mixer, tillsätt hackad vitlök, pinjenötter, riven parmesanost, saltet och tillsätt extra jungfruolja långsamt medan du blandar med minsta hastighet. Blanda tills du får en slät crème.
Koka Gnocchi i rikligt med saltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen.
Lägg Gnocchi på en tallrik och blanda i den hemgjorda peston.
Strimla eller riv Burratan ovanpå varje tallrik och servera.
Lägg dem i en mixer, tillsätt hackad vitlök, pinjenötter, riven parmesanost, saltet och tillsätt extra jungfruolja långsamt medan du blandar med minsta hastighet. Blanda tills du får en slät crème.
Koka Gnocchi i rikligt med saltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen.
Lägg Gnocchi på en tallrik och blanda i den hemgjorda peston.
Strimla eller riv Burratan ovanpå varje tallrik och servera.