GNOCCHI I PARMIGIANA-STIL MED AUBERGINE OCH KÖRSBÄRSTOMATER
INGREDIENSER
- 500 g Rana Gnocchi
- 1 stor aubergine
- 200 g körsbärstomater
- 1 mozzarella
- 50 g Parmigiano Reggiano
- Extra jungfruolja
- Oregano,Salt & peppar
BEREDNING
Förvärm ugnen till 250°. Skär auberginen i skivor. Skivorna ska vara lika tjocka som ett finger ungefär. Stek den skivade auberginen i en panna tills gyllenbrun lägg den sedan åt sidan.
Skär körsbärstomater och mozzarella i små bitar och koka sedan Gnocchi i rikligt med saltat vatten enligt förpackningsanvisningen
Lägg den skivade auberginen jämnt fördelad på en ugnsplåt klädd med bakplåtspapper. Lägg lite gnocchi på varje aubergineskiva, tillsätt sedan några skivade körsbärstomater, mozzarella och riven Parmigiano Reggiano ovanpå. Ringla över med olivoljan och grilla sedan i ugnen i 7–8 minuter i c: a 220°.
Ta ut ur ugnen, tillsätt lite salt, peppar och oregano som dekoration.
Skär körsbärstomater och mozzarella i små bitar och koka sedan Gnocchi i rikligt med saltat vatten enligt förpackningsanvisningen
Lägg den skivade auberginen jämnt fördelad på en ugnsplåt klädd med bakplåtspapper. Lägg lite gnocchi på varje aubergineskiva, tillsätt sedan några skivade körsbärstomater, mozzarella och riven Parmigiano Reggiano ovanpå. Ringla över med olivoljan och grilla sedan i ugnen i 7–8 minuter i c: a 220°.
Ta ut ur ugnen, tillsätt lite salt, peppar och oregano som dekoration.
INGREDIENSER
portioner
-
+
- 500 g Rana Gnocchi
- 1 stor aubergine
- 200 g körsbärstomater
- 1 mozzarella
- 50 g Parmigiano Reggiano
- - Extra jungfruolja
- - Oregano,Salt & peppar
BEREDNING
Förvärm ugnen till 250°. Skär auberginen i skivor. Skivorna ska vara lika tjocka som ett finger ungefär. Stek den skivade auberginen i en panna tills gyllenbrun lägg den sedan åt sidan.
Skär körsbärstomater och mozzarella i små bitar och koka sedan Gnocchi i rikligt med saltat vatten enligt förpackningsanvisningen
Lägg den skivade auberginen jämnt fördelad på en ugnsplåt klädd med bakplåtspapper. Lägg lite gnocchi på varje aubergineskiva, tillsätt sedan några skivade körsbärstomater, mozzarella och riven Parmigiano Reggiano ovanpå. Ringla över med olivoljan och grilla sedan i ugnen i 7–8 minuter i c: a 220°.
Ta ut ur ugnen, tillsätt lite salt, peppar och oregano som dekoration.
Skär körsbärstomater och mozzarella i små bitar och koka sedan Gnocchi i rikligt med saltat vatten enligt förpackningsanvisningen
Lägg den skivade auberginen jämnt fördelad på en ugnsplåt klädd med bakplåtspapper. Lägg lite gnocchi på varje aubergineskiva, tillsätt sedan några skivade körsbärstomater, mozzarella och riven Parmigiano Reggiano ovanpå. Ringla över med olivoljan och grilla sedan i ugnen i 7–8 minuter i c: a 220°.
Ta ut ur ugnen, tillsätt lite salt, peppar och oregano som dekoration.