Rana-M-2024_04_11_GERMAN_FREESTYLE_CC_7367-750x1200.jpg

Broccolifylld ravioli med skivad potatis, salsiccia och rödlök

  • 15
  • Medelsvårt

Broccolifylld ravioli med skivad potatis, salsiccia och rödlök

  • 15
  • Medelsvårt
Broccolifylld ravioli med skivad potatis, salsiccia och rödlök
Rana-D-2024_04_11_GERMAN_FREESTYLE_CC_7367-1920x800.jpg

INGREDIENSER

  • 1 paket Rana Broccoli -chili Ravioli
  • 2 medelstora potatisar (skalade och skivade)
  • 200 g salsiccia 1 stor rödlök (skivad)
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk smör
  • 2 vitlöksklyftor (finhackade)
  • 1 tsk torkad oregano
  • Salt och peppar efter smak
  • Färsk persilja till garnering

BEREDNING

Värm ugnen till 200°C.
Lägg de skivade potatisarna på en bakplåt. Ringla över 1 msk olivolja, krydda med salt, peppar och torkad oregano. Rosta i ugnen i cirka 20-25 minuter, eller tills potatisen är gyllenbrun och mjuk.
Under tiden, värm resten av olivoljan i en stor stekpanna på medelhög värme. Lägg i salsicciakorvar och stek tills de är genomstekta och gyllenbruna, cirka 10 minuter. Ta bort salsiccian från stekpannan och lägg åt sidan. I samma stekpanna, tillsätt smöret och den finhackade vitlöken. Fräs tills vitlöken är mjuk och doftande. Tillsätt den skivade rödlöken i stekpannan och fräs tills den är mjuk och karamelliserad, cirka 5 minuter.
Koka raviolin enligt anvisningarna på förpackningen. Häll av vattnet och ställ åt sidan.
Lägg tillbaka salsiccian i stekpannan med rödlöken och rör om. Tillsätt den kokta raviolin och de rostade potatisskivorna i stekpannan. Blanda försiktigt. Smaka av med salt och peppar.
Servera på tallrikar och garnera med färsk persilja.
Varsågod!

INGREDIENSER

portioner
- +
  • 1 paket Rana Broccoli -chili Ravioli
  • 2 medelstora potatisar (skalade och skivade)
  • 200 g salsiccia 1 stor rödlök (skivad)
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk smör
  • 2 vitlöksklyftor (finhackade)
  • 1 tsk torkad oregano
  • - Salt och peppar efter smak
  • - Färsk persilja till garnering

BEREDNING

Värm ugnen till 200°C.
Lägg de skivade potatisarna på en bakplåt. Ringla över 1 msk olivolja, krydda med salt, peppar och torkad oregano. Rosta i ugnen i cirka 20-25 minuter, eller tills potatisen är gyllenbrun och mjuk.
Under tiden, värm resten av olivoljan i en stor stekpanna på medelhög värme. Lägg i salsicciakorvar och stek tills de är genomstekta och gyllenbruna, cirka 10 minuter. Ta bort salsiccian från stekpannan och lägg åt sidan. I samma stekpanna, tillsätt smöret och den finhackade vitlöken. Fräs tills vitlöken är mjuk och doftande. Tillsätt den skivade rödlöken i stekpannan och fräs tills den är mjuk och karamelliserad, cirka 5 minuter.
Koka raviolin enligt anvisningarna på förpackningen. Häll av vattnet och ställ åt sidan.
Lägg tillbaka salsiccian i stekpannan med rödlöken och rör om. Tillsätt den kokta raviolin och de rostade potatisskivorna i stekpannan. Blanda försiktigt. Smaka av med salt och peppar.
Servera på tallrikar och garnera med färsk persilja.
Varsågod!