SE-Tortelloni-pesto-basilico-pinoli.png
Traditionellt

TORTELLONI Basil and Pinenuts Pesto

Den krämiga peston, de knapriga pinjenötterna och den färska, fina basilikan uppnår perfekt balans i denna generösa fyllning.

  • 2 MINUTER tillagningstid
  • 2 PORTIONER
  • 292 KALORIER per 100g
  • Recept med burfria ägg
  • Recept utan konserveringsmedel
  • Upptäck den färska pasta revolutionen
  • En ny generation av fyllningar. så krämiga, så rikliga
  • Har aldrig varit så god

INGREDIENSER

Fyllning 53%: basilika pesto 35% (solrosolja, basilika 27%, Pecorino Romano ost D.O.P. (S.U.B.)** 14%, cashewnötter, helfet hårdost, salt, pinjenötter 3%), ricotta 33% (vassle, mjölk, salt), vegetabiliska fibrer (majs, potatis), mozzarellaost, ströbröd (vetemjöl, vatten, salt, jäst), laktos, stärkelse, naturliga aromer (innehåller korn).



Pasta 47%: vetemjöl, ägg 30%, durumvetemjöl.

*SUB: Skyddad ursprungsbeteckning. För allergener: se ingredienser markerade med fetstil.

Producerad i en fabrik som även hanterar nötter, fisk, kräftdjur, blötdjur, sojabönor och selleri.

NÄRINGSDEKLARATION PER 100G

  • Energivärden
    1225 kJ /292 kcal
  • Fett
    12g
    Mättade
    3.1g
  • Kolhydrater
    32g
    Socker
    4.1g
  • Proteiner
    11g
  • Salt
    0.98g
  • Fibers
    6.2g